counter

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Στην πρώτη τους επίσημη έξοδο

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Στην πρώτη τους επίσημη έξοδο
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Στην πρώτη τους επίσημη έξοδο

Αχώριστοι έχουν γίνει απ’ ότι φαίνεται η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς που οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν ενώ οι ίδιοι δηλώνουν πως είναι φίλοι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν στο Μουσείο Αυτοκινήτου για την εκδήλωση Life Action Trust, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στην πρώτη τους επίσημη έξοδο.

Η Βίκυ Καγιά έκλεψε τις εντυπώσεις πραγματικά καθώς το φόρεμα που επέλεξε ήταν άκρως εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο και το μακιγιάζ της πάντοτε ελαφρύ και διακριτικό. Το πρόσωπο της εκτός από το κατακόκκινο έντονο κραγιόν της φώτιζε το πλατύ της χαμόγελο που η ίδια δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό.

Η Βίκυ Καγιά δίπλα της είχε τον Ηλία Κρασσά με τον οποίο έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές σε δείπνο μαζί του. Ωστόσο, επιμένει να υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι φιλική και επαγγελματική. Πρόσφατα η Βίκυ Καγιά έκανε φωτογράφιση για λογαριασμό της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων που του ανήκει.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έφτασαν μαζί στην εκδήλωση, κάθισαν μαζί και δε δίστασαν να φωτογραφηθούν δίπλα δίπλα αδιαφορώντας για το τι θα ειπωθεί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR