counter

Βίκυ Καγιά για κακοποιητικές συμπεριφορές στο GNTM: “Ρωτήστε τι εννοούσε εκείνον που το είπε”

Βίκυ Καγιά για κακοποιητικές συμπεριφορές στο GNTM: “Ρωτήστε τι εννοούσε εκείνον που το είπε”
Βίκυ Καγιά για κακοποιητικές συμπεριφορές στο GNTM: “Ρωτήστε τι εννοούσε εκείνον που το είπε”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο μαζί με τα ΝΕΑ παραχώρησε η Βίκυ Καγιά και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το GNTM, τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά απάντησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Δείτε επίσης – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μακροσκελής ανάρτηση για το μπουλινγκ στο GNTM “Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση”

Βίκυ Καγιά – Το GNTM και η απάντηση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον πρώτο κύκλο

«Εγώ δεν είμαι εκεί. Αν ήταν έτσι, φαντάζομαι ότι θα σου έδιναν και τον τίτλο διευθύντρια πρότζεκτ. Αυτά είναι ξένα φορμάτ, δεν τα φτιάχνω εγώ. Φυσικά και προτείνω, φυσικά και με ρωτάνε, γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά το έχω κερδίσει αυτό. Την τελική απόφαση δεν την παίρνω εγώ. Ξέρεις ότι το Star δεν λειτουργεί έτσι, υπάρχουν ιεραρχίες. Δεν πατάει ο ένας πάνω στο άλλο. Πρόπερσι έκανα ένα βήμα πίσω και σταμάτησα από το GNTM για προσωπικούς λόγους. Έφυγα και συνέχισαν μόνοι τους, ανενόχλητοι. Δεν άφησα ούτε ένα υπονοούμενο ότι κάτι με ενόχλησε. Με άκουσες ποτέ να μιλήσω για κανέναν; Με άκουσες να μην στηρίζω το πρότζεκτ; Ακόμα και όταν δεν ήμουν σε αυτό. Πως προκύπτει ότι επιστρέφω και τους διώχνω; Λίγες φορές έχω επιμείνει να πάρω κάποιον και όσες φορές το έκανα τους βγήκε τέλεια. Δεν γίνεται να είμαι  πάνω από το πρόγραμμα, την διευθύντρια και τον πρόεδρο.

Όσον αφορά τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τις δηλώσεις της απάντησε:

 «Δεν με στεναχώρησε που η Ζενεβιέβ είπε ότι δεν οφείλει την τηλεοπτική της καριέρα σε εμένα. Το έχω ξεπεράσει αυτό που έγινε, από έναν άνθρωπο  που είχα 10 χρόνια στη ζωή μου, που τον στήριξα και τον αγάπησα. Με ενδιαφέρουν εκείνοι που ξέρουν την αλήθεια. Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε ένα άλλο σχόλιο περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Ρωτήστε ακριβώς τι εννοούσε εκείνον που το είπε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει. Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR