counter

Bίκυ Καγιά: "Έχω ζήσει την απόρριψη μπροστά στο πρόσωπο μου"

Bίκυ Καγιά: "Έχω ζήσει την απόρριψη μπροστά στο πρόσωπο μου"
Bίκυ Καγιά: "Έχω ζήσει την απόρριψη μπροστά στο πρόσωπο μου"

Bίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εφημερίδα “Αγορά” και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο, και αναφέρθηκε στις  απορρίψεις που έχει δεχτεί στο χώρο της μόδας.

Έχει συνεργαστεί με όλους τους σούπερ σταρ της μόδας στο εξωτερικό. Ποιος ήταν ο πιο δύστροπος;

O John Gallianoήταν νευρικός και απότομος στις επιδείξεις του.  Οι ιδιοφυίες, γιατί ο συγκεκριμένος ήταν και είναι μια ιδιοφυία της μόδας, έχουν τις δύσκολες πλευρές τους. Ωστόσο, έχω και πολύ καλές στιγμές να θυμάμαι από άλλους ανθρώπους της μόδας. Εκτιμώ βαθιά τον Jean Paul Gaultier, γιατί είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Επίσης, ο Karl Lagerfeld είναι ένας άνθρωπος της μόδας μου εκτιμώ. Θυμάμαι πως όταν ήμουν μικ΄ρη και δούλευα μαζί του στις επιδίξεις του οίκου Chanel στο Παρίσι ,ήταν πολύ δοτικός και περιποιητικός με όλους τους συνεργάτες του. Είναι ο μπαμπάς για όλα τα μοντέλα του. Την ίδια καλή εντύπωση μου έκανε ο Ralf Layren, με τον οποίο δούλεψα στη Νέα Υόρκη.

Όταν πηγές στο εξωτερικό άγνωστη μεταξύ αγνώστων, έζησες απόρριψη; Σε ατσάλωσε αυτή η εμπειρία ;

Έχω ζήσει την απόρριψη στο ζενίθ, πολλές φορές και μπροστά στο πρόσωπο μου. Άλλοι μου έλεγαν κατάμουτρα “δεν μας κάνεις , φύγε” , κάποιοι άλλοι “έχεις πολύ μικρό στήθος και δεν μας κάνεις”. Ήταν μια κατάσταση από την οποία, μέχρι να τη συνειδητοποιήσεις, σε πιάνει κατήφεια. Τότε είχα λυσσάξει να τα καταφέρω και το είχα πάρει πολύ ζεστά το θέμα του εξωτερικού. Μέσα μου ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία..


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR