counter

Βίκυ Κάβουρα: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Βίκυ Κάβουρα: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη
Βίκυ Κάβουρα: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Πολύ συζήτηση έχουν σηκώσει οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί, σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε πως με τον ποδοσφαιριστή έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Ο Σάββας Γκέντσογλου στη συνέχεια απαντώντας στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη θέλησε να ρίξει τους τόνους και είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική».

Και ενώ η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει πάρει ακόμη θέση, το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR