counter

Βικτώρια Χαλκίτη: Μιλά πρώτη φορά για την γέννηση του γιου της. Συνέντευξη στο FTHIS.GR

Βικτώρια Χαλκίτη: Μιλά πρώτη φορά για την γέννηση του γιου της. Συνέντευξη στο FTHIS.GR
Βικτώρια Χαλκίτη: Μιλά πρώτη φορά για την γέννηση του γιου της. Συνέντευξη στο FTHIS.GR

Βικτώρια Χαλκίτη

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Στις 8 Απριλίου κράτησε στην αγκαλιά της το γιο της , βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας. Η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε για πρώτη φορά για την γέννηση του γιου της στο FTHIS.GR και μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Γιώργος Σταμπόλης, -όπως η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά στο FTHIS.GR,- «αδυνατούν να πιστέψουν ότι πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους».  

Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες στις στιγμές που βιώνεις αυτές τις ημέρες;  Θα αφιέρωνα ένα τραγούδι του αγαπημένου μου, Stevie Wonder, αλλά λίγο «παραφρασμένο». Ο Stevie Wonder αφιέρωσε στην κόρη του το «Isn’t she lovely;”. Εγώ, λοιπόν, αφιερώνω στον γιο μου το «Isn’t he lovely”, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψω το «θαύμα» που βιώνω.

Ποια είναι τα συναισθήματά και οι σκέψεις σου μετά την γέννηση του γιου σου. Δεν μπορώ να τα περιγράψω με λέξεις. Νιώθω ανείπωτη χαρά. Με τον σύζυγό μου ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κρατάμε στην αγκαλιά μας το παιδί μας. Η προσπάθεια, πάντα στο τέλος, ανταμείβεται. Προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε και αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με ευτυχία. Η ζωή είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.

Πώς φαντάζεσαι τις επόμενες ημέρες; Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο γιος μου και είμαι έτοιμη να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Πότε παίρνεις εξιτήριο; Την Τρίτη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο σπίτι και να γίνει αυτή η νέα αρχή μαζί του. Εύχομαι η ζωή να βρίσκει τρόπο να πραγματοποιεί το όνειρο που έχει ο καθένας από εμάς. Όπως πραγματοποίησε το δικό μου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR