counter

Βικτώρια Χαλκίτη: "Δέχθηκα μεγάλο πόλεμο & πισώπλατα μαχαιρώματα. Βίωσα κατάθλιψη"

Βικτώρια Χαλκίτη: "Δέχθηκα μεγάλο πόλεμο & πισώπλατα μαχαιρώματα. Βίωσα κατάθλιψη"
Βικτώρια Χαλκίτη: "Δέχθηκα μεγάλο πόλεμο & πισώπλατα μαχαιρώματα. Βίωσα κατάθλιψη"

Βικτώρια Χαλκίτη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Βικτώρια Χαλκίτη. Η Βικτώρια Χαλκίτη στην συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησε στην επαγγελματική της πορεία αλλά για τα δύο χρόνια κατάθλιψης που βίωσε. 

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 που τα τραγούδια σου γνώριζαν την απήχηση και την αγάπη του κοινού, μέχρι τη συνεργασία σου με τον Φοίβο το 2007, μεσολάβησε ένα διάστημα σιωπής. Τι συνέβη;

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Είχα φύγει από τη δισκογραφική εταιρεία που ανήκα, ένιωθα μεγάλη απόρριψη, πέρασα αρκετά δύσκολα, μέχρις ότου δούλεψα με την Άννα Βίσση σε μια σειρά συναυλιών που έκανε στην Αυστραλία. Εκεί αναθεώρησα πολλά πράγματα μέσα μου. Ουσιαστικά ξεκίνησα από το μηδέν, όχι ως ένα «μικρό όνομα» που ανοίγει το πρόγραμμα και λέει τα τραγούδια του, αλλά κάνοντας φωνητικά. Αυτό στην αρχή ήταν ψυχολογικά δύσκολο, αλλά όταν πέρασε, αντιλήφθηκα ότι το κάθετί είναι στο μυαλό μας. Σημασία έχει να κάνει ό,τι αγαπάς.

Πέρασες κατάθλιψη εκείνο το διάστημα; Ναι. Βιώσα κατάθλιψη επί δύο χρόνια. Δεν ήθελα να δουλέψω το βράδυ, είχα κουραστεί, είχα βαρεθεί να παλεύω και να νιώθω μόνη μου. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Για αρκετό διάστημα δεν ήμουν καλά, μέχρι που ξεκίνησα ξανά από το μηδέν με την Άννα Βίσση. Εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσα ούτε να βγαίνω. Θυμάμαι η μητέρα μου με έστειλε στη Σουηδία. Και εκεί όμως πάλι με τη μουσική ασχολήθηκα. Γνώρισα διάφορους καλλιτέχνες και μάλιστα μπήκαμε στο στούντιο και κάναμε demo.

Δέχτηκες πόλεμο στη δουλειά; Δέχτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο. Αισθανόμουν πώς όσο εξελισσόμουν και πήγαινα να ανθήσω, αυτό ενοχλούσε ανθρώπους μέσα στο χώρο. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Επειδή είμαι θετικός άνθρωπος, βλέπω την ομορφιά, δεν ζηλεύω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι με την επιτυχία των άλλων. Στενοχωριόμουν λοιπόν όταν δεν εισέπραττα το ίδιο συναίσθημα.

Πώς εκφραζόταν αυτός ο πόλεμος; Με ύπουλους τρόπους. Δέχτηκα πολλές φορές πισώπλατα μαχαιρώματα. Πλέον όμως δεν βλέπω καθόλου αρνητικά τα πράγματα. 

Βικτώρια Χαλκίτη

Πηγή: ΕΓΩ weekly!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR