counter

Βικτώρια Καρύδα: Όλα όσα θα ήθελε να πει στους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή

Βικτώρια Καρύδα: Όλα όσα θα ήθελε να πει στους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή
Βικτώρια Καρύδα: Όλα όσα θα ήθελε να πει στους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βικτώρια Καρύδα, στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Η ξανθιά καλλονή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή της σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του συζύγου της και αποκάλυψε τι θα έλεγε στους ανθρώπους που στέρησαν την ζωή από τον Γιάννη Μακρή.

Η ζωή μετά; 

Ήταν τόσο κουραστικό. Ειδικά οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες. Δέχτηκα τόση πίεση από όλους. Σαν να ήταν κάτι χαρούμενο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος μερικές φορές να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά… τα παιδιά τρομάζουν. Έχουν περάσει 5,5 μήνες και νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο σπίτι που κινούμαι νιώθω σαν να είναι ο Γιάννης, μέσα… νιώθω σαν να είναι ακόμα μαζί μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους έχετε να πείτε κάτι;

Δεν ξέρω να πω και άσχημες λέξεις στα ελληνικά για να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αυτό που γίνεται στον κόσμο. Έχουν χαζέψει όλοι. Η δολοφονία είναι κάτι… Να πάρεις την ζωή του ανθρώπου είναι μεγάλο πράγμα. Πως μπορεί να σε ενοχλήσει ένας άνθρωπος για να καταντήσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμία λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω… Η φυλακή για εμένα είναι το λιγότερο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR