counter

Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η ζωή της ξανθιάς καλλονής!

Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η ζωή της ξανθιάς καλλονής!
Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η ζωή της ξανθιάς καλλονής!

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της περνάει το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του My Style RocksΒικτώρια Καρύδα.

Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν σε επίδειξη μόδας ειδοποιήθηκε ότι εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο 46χρονος σύζυγός της, έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας.

Η ξανθιά καλλονή, έχει γεννηθεί στην Ουκρανία από Έλληνες γονείς και ήρθε στη χώρα μας πριν δεκαεπτά χρόνια και συγκεκριμένα το 2001. Έμεινε για αρκετό καιρό μαζί τους στην Αλεξανδρούπολη και έχει σπουδάσει κομμωτική, αλλά ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Η 33χρονή κοπέλα έχει κατακτήσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής super star και το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο. Στη συνέχεια πήρε μέρος στον Ουκρανικό διαγωνισμό «Top international models» παίρνοντας τον πρώτο τίτλο.

Τον Αύγουστο του 2016 παντρεύτηκε τον άτυχο επιχειρηματία σε ένα εκκλησάκι στη Μύκονο, ενώ έκανε μαζί του και δύο παιδάκια.

Η Βικτώρια Καρύδα, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το reality μόδας του ΣΚΑΙ, ξεχωρίζοντας λόγω της εντυπωσιακής της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και του ξεχωριστού στυλ της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR