counter

Big Brother: “Λύγισε” ο Παναγιώτης Πέτσας μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Big Brother: “Λύγισε” ο Παναγιώτης Πέτσας μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του
Big Brother: “Λύγισε” ο Παναγιώτης Πέτσας μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Το βράδυ της Παρασκευής στο νέο live του “Big Brother” ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε τη “γραμμή ζωής” του.

Ο νεαρός παίκτης, αφηγήθηκε διάφορα γεγονότα που συνέβησαν, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε πως το 2010 ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

«Τότε ο πατέρας μου πέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Έπαθε έμφραγμα. Γυρνάω από το σχολείο και βλέπω τον πατέρα μου στο κρεβάτι να μην είναι καλά. Η μητέρα μου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε. Γυρνάνε και της λένε οι γιατροί ότι “η καρδιά του άντρα σας δουλεύει με 5%”. Μας έλεγε να μην αγχωνόμαστε, ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Οι γιατροί της είχαν πει πως είχε λίγες πιθανότητες να ζήσει. Περνάει ο καιρός, έχει κάνει το χειρουργείο ο πατέρας μου, έχουν πάει όλα καλά, μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω σε ένα κρεβάτι. Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο… Γιατί λες πως οι ήρωες δεν πέφτουν… Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα.

Βγαίνει η μαμά μου έξω και την ρώτησα τι συμβαίνει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ ταραγμένη, στεναχωρημένο, φοβισμένη για το τι θα συμβεί στον άνδρα της. Όταν όμως ήταν μπροστά μας, ερχόταν, μας κοίταζε στα μάτια και χαμογέλαγε. Ήταν ο φύλακας άγγελος του και τον έσωσε. Όλο αυτό το σκηνικό τράβηξε ένα μήνα αλλά ο πατέρας μου βγήκε από την κλινική την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο πρώτος καιρός προφανώς ήταν δύσκολος αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χάσει ποτέ το χαμόγελο του.

Πάντα ο πατέρας μου είναι και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει τη θετική μεριά. Χαμογελάει σε όλες τις δυσκολίες. Βρίσκει τον τρόπο να βλέπει τη θετική πλευρά στα πράγματα και να προχωράει», είπε συγκινημένος ο Παναγιώτης Πέτσας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR