counter

Big Brother: Η εξομολόγηση του Χρήστου Μακρίδη - Έχασε και τους δύο γονείς του από καρκίνο

Big Brother: Η εξομολόγηση του Χρήστου Μακρίδη - Έχασε και τους δύο γονείς του από καρκίνο
Big Brother: Η εξομολόγηση του Χρήστου Μακρίδη - Έχασε και τους δύο γονείς του από καρκίνο

Στο νέο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής, ο Χρήστος Μακρίδης έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του, από την γέννησή του μέχρι την ημέρα που παντρεύτηκε και έκανε την κόρη του.

«Το 1988 είχα ένα τροχαίο που θα μου στοίχιζε τη ζωή. Ένα τροχαίο που ο πατέρας μου, η μητέρα μου και όλο το χωριό ταράχτηκαν. Ήμουν 15 μέρες στην εντατική. Οι γιατροί έλεγαν ότι μόνο ο θεός ξέρει αν θα ζήσω. Έπειτα από 15 μέρες ξύπνησα. Η ζωή ήρθε ξανά στα φυσιολογικά της επίπεδα.

9/8/2008 το χειρότερο γεγονός της ζωής μου. Χάνω τη μητέρα μου. Χάνω ένα από τα μεγαλύτερα στηρίγματα της ζωής μου. Έμεινα μόνος με τον πατέρα μου. Είχε καρκίνο στους λεμφαδένες. Σταμάτησα κάθε σχέση με τους ανθρώπους. Χώρισα έπειτα από 9 χρόνια σχέσης.

Το 2011 βίωσα την απόλυτη καταστροφή. Οικονομική καταστροφή. Δεν υπήρχαν ούτε τα απαραίτητα. Έκανα τις δουλειές απλά για να λέω ότι κάτι κάνω. Το πρωί δούλευα και το βράδυ βυθιζόμουν στις σκέψεις μου.

Το 2014 ξεκίνησα μια καινούρια ζωή από το μηδέν. Κοντά με τον πατέρα μου στο χωριό. Άφησα την Έδεσσα και γύρισα στο χωριό. Έκανα πολλές δουλειές. Μια παρέα φίλων αποφασίζουν μαζί με εμένα να κατεβούμε στις δημοτικές εκλογές. Κερδίζουμε. Αμέσως μετά παντρεύτηκα. Γνωρίζω μια κοπέλα και από το πρώτο ραντεβού της κάνω πρόταση γάμου. Γνώρισα έναν άνθρωπο καλό, μετρημένο, πιο σοβαρό από εμένα. Γνωριστήκαμε πέντε μέρες πριν από τις εκλογές. Και της λέω αν εκλεγώ θα σε παντρευτώ. Κράτησα τον λόγο μου.

2016. Είναι η στιγμή που στη ζωή μου βιώνω το ίδιο πράγμα. Η ιστορία της μητέρας μου με την ιστορία του πατέρα μου είναι ίδια. Στο ίδιο νοσοκομείο, στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια πάθηση. Χάνω τον πατέρα μου και χάνω ό,τι δικό μου είχα. Την τελευταία μέρα πριν πεθάνει ήμουν στο νοσοκομείο δίπλα του. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε στα ποντιακά. “Εγώ τώρα φεύγω, κοίτα τον εαυτό σου”. Εκείνη τη στιγμή τον πήραν οι γιατροί στην εντατική. Και έπειτα από τρεις μέρες βίωσα την κατάληξη.

2017. Εκεί που τα είχα χάσει όλα γίνεται ένα θαύμα. Ήταν όλα μαύρα. Τότε ήρθε στη ζωή η κόρη μου. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε παιδί. Είχαμε δύο αποβολές. Η ψυχολογική μας κατάσταση ήταν στο πάτωμα. Τελικά αν πιστεύεις τα καταφέρνεις κι από το 2020 κι έπειτα δεν μου επιτρέπεται να κάνω λάθη», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μακρίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR