counter

Big Brother: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κεχαγιά – Το κρίσιμο χειρουργείο και η απώλεια φίλου του

Big Brother: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κεχαγιά – Το κρίσιμο χειρουργείο και η απώλεια φίλου του
Big Brother: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κεχαγιά – Το κρίσιμο χειρουργείο και η απώλεια φίλου του

Στο νέο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του, από την γέννησή του μέχρι σήμερα.

Πιο αναλυτικά, μίλησε για τις δυσκολίες στην εφηβεία του, το χειρουργείο που τον σταμάτησε για κάποια χρόνια από το κικ μπόξινγκ, αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πέρασε.

«Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Είχαμε αρκετές δυσκολίες. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά.  Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2007 τσακώθηκα με κάποια παιδιά που έκαναν bullying σε κάποιον που ήταν παχύσαρκος κι άλλαξα σχολείο. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, ζούσα άσχημα, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο. Μετά ήρθε μια ακτίνα που μου έδωσε το ομορφότερο κίνητρο της ζωής μου. Το 2010 η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, το κικ μπόξινγκ και παίζω τον πρώτο μου αγώνα. Ο περίγυρος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά πάντα ήθελα να κάνω αυτό που δεν μπορούσα.

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Φυσικά χάνω τον αγώνα. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος. Το 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR