counter

Big Brother: Αυτόν τον γνωστό youtuber θα δούμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες

Big Brother: Αυτόν τον γνωστό youtuber θα δούμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες
Big Brother: Αυτόν τον γνωστό youtuber θα δούμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Big Brother και όπως όλα δείχνουν πολλές είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και τη Σάσα Σταμάτη, ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα δούμε και έναν γνωστό Youtuber. O λόγος για τον Θέμη Κανέλλο, γνωστό και ως themicorn. 

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67,000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του. 

Είναι μόλις18 ετών και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μπει στο σπίτι του Big Brother για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR