counter

Beyonce: Έκλεισε τα 35 και είναι πιο εκρηκτική από ποτέ!

Beyonce: Έκλεισε τα 35 και είναι πιο εκρηκτική από ποτέ!
Beyonce: Έκλεισε τα 35 και είναι πιο εκρηκτική από ποτέ!

Η Beyonce, είχε τα γενέθλιά της στις 4 Σεπτεμβρίου κλείνοντας τα 35 και δείχνοντας πως είναι μια δυναμική γυναίκα που τα έχει όλα! Καριέρα, φήμη, χρήματα και μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η Beyonce, μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση, τόσο με το χυμώδες και καμπυλωτό κορμί της, όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες. Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές.  

Το κοινό την αποθεώνει, με τους θαυμαστές της να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα. Ο σύζυγός της Jay Z, είναι ο φύλακας άγγελός της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ, γνωρίστηκαν το 2002 με τον έρωτά τους να είναι κεραυνοβόλος. Είτε βρίσκονται πάνω στη σκηνή, είτε στο γήπεδο, είτε σε κάποιο μεγάλο event εξωτερικεύουν έναν δυναμισμό και την αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους.

Τον Ιανουάριο του 2012, η Beyonce, έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, την Blue Ivy Carter και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Ο γάμος τους έγινε πριν από 8 χρόνια στη Νέα Υόρκη όπου και διαμένουν, ενώ ο πρώτος  χορός του ζευγαριού ήταν υπό τους ήχους του «Crazy in love» της Beyonce, μιας και το τραγούδι αυτό ήταν η πρώτη συνεργασία και φυσικά η αρχή της γνωριμίας τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR