counter

Βέτα Μπετίνη: Το μήνυμα της κόρης της και η αποκάλυψη για την πραγματική αιτία του θανάτου της

Βέτα Μπετίνη: Το μήνυμα της κόρης της και η αποκάλυψη για την πραγματική αιτία του θανάτου της
Βέτα Μπετίνη: Το μήνυμα της κόρης της και η αποκάλυψη για την πραγματική αιτία του θανάτου της

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή η πολυαγαπημένη ηθοποιός, Βέτα Μπετίνη, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς.

Τραγική φιγούρα η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου

Μάλιστα, η Λιάνα Καραγιαννίδου θέλησε να κάνει μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να μιλήσει για την πραγματική αιτία που στέρησε τη ζωή από την μητέρα της.

"Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια... άρχισαν όλα... δύσκολα χρόνια... με πολύ πόνο... αγωνία... γκρέμισμα... άδειασμα από ανθρώπους... φίλους... αλλά και ελπίδες... και χαρές... και κλάματα... πότε από πόνο... άλλοτε από φόβο... άλλοτε από χαρά... όμως τελικά η μαμά μου είχε μάλλον αποφασίσει και είχε πάρει τον δρόμο της... δεν έφυγε από καρκίνο όπως γράφουν και αναδημοσιεύουν πολλά site για εκείνη... δεν έπασχε ποτέ από καρκίνο... μηνιγγίωμα είχε... μα δεν έφυγε καν από αυτό... το από τι έφυγε είναι μεγάλη ιστορία... και οι λόγοι που φεύγει ένας άνθρωπος δεν είναι απλά το όνομα μια ασθένειας... αλλά όλα όσα την προκάλεσαν... την προσκάλεσαν... την δημιούργησαν ή την γέννησαν... μα πάνω από όλα της επέτρεψαν να κυριαρχήσει... είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή... αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση που δεν θα την κάνω από εδώ με κανέναν... ψάχνοντας φωτογραφίες της μαμάς μου βρήκα ένα άρθρο που έγραψε κάποιος που δεν γνωρίζω... μα είναι σαν να μας ξέρει... και με συγκίνησε πολύ... γιατί η Βέτα αγαπούσε πολύ την Κατερίνα Γώγου και την Frida Kahlo... ", έγραψε χαρακτηριστικά η Λιάνα Καραγιαννίδου.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από το Facebook της Λιάνας Καραγιαννίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR