counter

Βέρα Σωτηροπούλου: Ο γάμος με τον Stan, η νομική και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Βέρα Σωτηροπούλου: Ο γάμος με τον Stan, η νομική και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες
Βέρα Σωτηροπούλου: Ο γάμος με τον Stan, η νομική και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Stan και η σύντροφός του, Βέρα Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια σχέσης αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και ο γάμος του –όπως σας αποκάλυψε το FTHIS.GR- θα γίνει στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, την Πάρο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης - Stan - Βέρα Σωτηροπούλου: Παντρεύονται μετά από 4 χρόνια σχέσης - Πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους

Λίγο πριν τον θρησκευτικό της γάμο, η Βέρα Σωτηροπούλου έκανε το  Bachelorette πάρτι της δίπλα στη θάλασσα έχοντας στο πλευρό της τις φίλες της όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Βέρα Σωτηροπούλου - Το βιογραφικό της

Η Βέρα Σωτηροπούλου είναι 27 χρονών και έχει σπουδάσει νομική. Η νεαρή δικηγόρος είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει μαζί με την παρέα της, αλλά και τον αγαπημένο της, Stan.

Όπως είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μεγάλη αδυναμία στο σκυλάκι της, το οποίο είναι ένα αξιολάτρευτο γαλλικό μπουλντόγκ.

 

 

 

 

Βέρα Σωτηροπούλου - Η σχέση με τον Stan

O Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου είναι μαζί τέσσερα χρόνια. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοινά στιγμιότυπα στα social media είναι σπάνια.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο του 2021 σε κοινή τους έξοδο για ψώνια και από τότε κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης - Paparazzi! Stan: Βόλτα με τη νέα του σύντροφο!

Με αφορμή την τρίτη επέτειο της σχέσης του με την Βέρα Σωτηροπούλουο Stan είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: «Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα . Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό . Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου!».

 

Πηγή εξωτερικής φτωογραφίας: Instagram - stan_official

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR