counter

Βέφα Αλεξιάδου: Το επαγγελματικό βήμα μετά το θάνατο των παιδιών της

Βέφα Αλεξιάδου: Το επαγγελματικό βήμα μετά το θάνατο των παιδιών της
Βέφα Αλεξιάδου: Το επαγγελματικό βήμα μετά το θάνατο των παιδιών της

Βέφα Αλεξιάδου

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Βέφα Αλεξιάδου.Μετά από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Βέφα Αλεξιάδου επέστρεψε στη μικρή οθόνη. Η "εθνική μαγείρισσα" που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το οικογενειακό της δράμα χάνοντας σε λίγους μήνες και τις δύο κόρες της, στα 81 της χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση του Epsilon.

Η ίδια δήλωσε στην Δήμητρα Δάρδα και την Espresso: «Έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες. Προηγείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατο της Άντζυς, γι' αυτό ζήτησα παράταση χρόνου. Αυτό που πρότεινα ήταν να εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο».

Με συγκίνηση θυμήθηκε την κόρη της Αλεξία: «Τι ωραία θα ήταν να έχω κοντά μου την Αλεξία και να μαγειρέψουμε μαζί. Αλλά δεν ζει το κοριτσάκι μου. Τι όμορφες εκπομπές έχουμε κάνει! Σε μισή ώρα φτιάχναμε δύο φαγητά! Για μένα η δουλειά είναι φάρμακο για την ψυχή μου και μόνο έτσι μπορώ να ξεχνάω για λίγο τον πόνο, γιατί με απορροφά πλήρως. Και μου δίνει χαρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ. Δεν είναι επάγγελμα για μένα η μαγειρική, είναι αγάπη».

Διαβάστε επίσηςAγγελική Αλεξιάδου: Αυτή ήταν η ζωή της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου που "έσβησε" πρόωρα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR