counter

Βέφα Αλεξιάδου: Η τραγική αντίδραση στο τηλεφώνημα που την ενημέρωσε ότι πέθανε η κόρη της, Αγγελική

Βέφα Αλεξιάδου: Η τραγική αντίδραση στο τηλεφώνημα που την ενημέρωσε ότι πέθανε η κόρη της, Αγγελική
Βέφα Αλεξιάδου: Η τραγική αντίδραση στο τηλεφώνημα που την ενημέρωσε ότι πέθανε η κόρη της, Αγγελική

Βέφα Αλεξιάδου

Λίγους μήνες μετά το χαμό της κόρης της, Αλεξίας, η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και τη δεύτερη κόρη της, Αγγελική, σε ηλικία 54 ετών, η οποία νικήθηκε από την επάρατη νόσο με την οποία έδινε μάχη.

Η Βέφα Αλεξιάδου το βράδυ της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που βλέπετε: "Έξω χιονίζει ! Κι είναι τόσο όμορφα!! Παχύ, πυκνό το χιόνι μέσα σε λίγα λεπτά έντυσε την πλάση όλη στα λευκά!. Άλλαξε το τοπίο, άσπρισε η μέρα κι έδιωξε το σκοτάδι απ' την καρδιά! Παρέα με δυο καλές φίλες απολαύσαμε το πρωινό καφεδάκι παρακολουθώντας τον τρελό χορό των νιφάδων του χιονιού Σας ευχαριστώ φίλες μου για τα παρήγορα μηνύματα σας και την τόση αγάπη σας. Όμως αν πράγματι θέλετε να μου δίνετε χαρά, μιλήστε μου για διάφορα άσχετα με το πένθος μου θέματα. Με στεναχώρησε το γεγονός, ότι τα Media έδωσαν πάλι τόσο μεγάλη δημοσιότητα στον πόνο μου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας στη Χαρούλα μου. Να έχετε ένα όμορφο βράδυ, φίλες και φίλοι μου."

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αποκαλύπτει την αντίδραση της Βέφας Αλεξιάδου στο τηλεφώνημα που δέχτηκε και την ενημέρωσε ότι η κόρη της, Αγγελική έφυγε από τη ζωή. «Είναι ψέματα» απάντησε η Βέφα Αλεξιάδου  σε δημοσιογράφους τηλεοπτικού σταθμού που την ενημέρωσαν τηλεφωνικά για το θάνατο της Άντζυ προκαλώντας της, σοκ.

Η κηδεία της Αγγελικής Αλεξιάδου θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας, εκεί όπου κηδεύτηκε και η αδελφή της, Αλεξία πριν από 3,5 περίπου μήνες. 

Διαβάστε επίσηςAγγελική Αλεξιάδου: Αυτή ήταν η ζωή της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου που "έσβησε" πρόωρα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR