counter

Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά αν είναι "πάμπλουτη"

Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά αν είναι "πάμπλουτη"
Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά αν είναι "πάμπλουτη"

Συνέντευξη στο “Hello” και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η Βέφα Αλεξιάδου στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξη της, απάντησε στον χαρακτηρισμό «πάμπλουτη».

Επιχειρηματικά με τα «Vefas House» ζήσατε μια χρυσή εποχή που για κάποιους μπορούσε να είχε λαμπρή συνέχεια. Πού έγινε το λάθος και δεν υφίσταται πια η επιχείρηση; Θεωρώ ότι η απάντηση είναι αυτονόητη. Η οικονομική κρίση δεν αφήνει περιθώρια να ξοδέψουμε χρήματα αγοράζοντας πράγματα που υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρούνται πολυτέλεια, μολονότι ομορφαίνουν τη ζωή. Οι άνθρωποι περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Πολλοί, επίσης, σας θεωρούν πάμπλουτη. Η οικονομική κρίση χτύπησε κι έμενα, όπως κάθε Έλληνα επιχειρηματία. Οι πωλήσεις των βιβλίων μου έπεσαν κατακόρυφα τόσο που η επιχείρησή μου θεωρείται   ζημιογόνος. Τα χρήματα που είχα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης και για τα γεράματα, μοιράζοντάς τα με τα παιδιά μου και αντιμετωπίζοντας τις εγχειρήσεις της μεγάλης μου κόρης μέσα στα χρόνια της κρίσης, εξανεμίστηκαν. Πρέπει να δουλέψω». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR