counter

Be a Fashion Star με τις εμφανίσεις του Rising Star!

Be a Fashion Star με τις εμφανίσεις του Rising Star!
Be a Fashion Star με τις εμφανίσεις του Rising Star!

Και ενώ όλοι κάθε Κυριακή περιμένουν την εξέλιξη των Duels εμείς εδώ στο τμήμα μόδας του FTHIS.GR ανυπομονούμε για τις stylish εμφανίσεις της Καλομοίρας και των παικτριών που επιμελείται με άρτιο και super fashionable τρόπο η εταιρίας μόδας BSB.

To blue room γεμίζει με υπέροχες ανοιξιάτικες δημιουργίες από την εταιρία μόδας BSB και εμείς πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτο-βάλουμε στη shopping list μας. Ξεκινώντας από την Καλομοίρα που φόρεσε το απόλυτο χρώμα της σεζόν και δεν είναι άλλο από το ροζ, είμαστε έτοιμες να υιοθετήσουμε ένα πιο girly και fun style σαν το δικό της. Το δαντελένιο top και η flirty φούστα της σε pastel ροζ απόχρωση θα γίνουν οι αγαπημένες σου επιλογές αφού το συγκεκριμένο look μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι φετινές εμφανίσεις της Καλομοίρας στο show μας εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα και πάντα αποτελούν έμπνευση για να εξελίξουμε το προσωπικό μας style. 

Η Καλομοίρα με total pink look από τη BSB στο blue room του Rising Star

Η δεύτερη «νικήτρια» στο κομμάτι του styling ήταν η μικρούλα Cynthia Veronica Zietara με το πιο ρομαντικό φόρεμα ever που έχει κλέψει την καρδιά μας.

H Cynthia Veronica Zietara με φόρεμα από τα BSB στο blue room του Rising Star

Σε pastel αποχρώσεις εμφανίστηκε και η Μελίνα Μαβίδου που σίγουρα η ολόσωμη φόρμα της θα γίνει το passé-partout κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

H Μελίνα Μαβίδου με ολόσωμη γαλάζια φόρμα από τα BSB στο blue room του Rising Star

Η Xριστινα Καραφυλλάκη κατάφερε ένα basic ευκολοφόρετο σύνολο αποτελούμενο από ένα δαντελένιο top και ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα να το κάνει να ξεχωρίσει, συνδυάζοντας το με ένα κόκκινο σακάκι. Θυμήσου ένα έντονο χρώμα πάντα κάνει πιο ενδιαφέρον το total black!  

H Xριστινα Καραφυλλάκη με κόκκινο σακάκι, μαύρο top και μαύρο παντελόνι στο blue room του Rising Star

Τα sexy κορίτσια δεν γίνεται να μην μπουν στο πειρασμό να αντιγράψουν το look της Μαρίας Τζινιέρη. Το bomber jacket αποκτά διαφορετική δυναμική όταν συνδυάζεται με ένα δαντελένιο top.

H Μαρία Τζινιέρη με μαύρο μίνι φόρεμα και bomber jacket στο blue room του Rising Star

Last but not least, η Αντιγόνη Συμεωνίδη που είναι υπόδειγμα ανεπιτήδευτης κομψότητας με ένα top με έναν ώμο και μια παντελόνα.

H Αντιγόνη Συμεωνίδη με total black look από τα BSB στο blue room του Rising Star

Οι δημιουργίες της BSB γεμίζουν όλα τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση! Updated και fashionable ρούχα αναδεικνύουν το χαρακτήρα, το προσωπικό ύφος της κάθε κοπέλας, όντας ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους ώστε να κατακτήσουν το όνειρο τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR