counter

BATTLE 8 - Σάββατο στο Tae Kwon Do! Θέαμα για τους άνδρες και Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γυναίκες

BATTLE 8 - Σάββατο στο Tae Kwon Do! Θέαμα για τους άνδρες και Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γυναίκες
BATTLE 8 - Σάββατο στο Tae Kwon Do! Θέαμα για τους άνδρες και Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γυναίκες

THE BATTLE 8

Ένα μοναδικό event για ανδροπαρέες αλλά και ζευγάρια που θέλουν να περάσουν μαζί το Σαββατόβραδό τους έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου.

Το THE ΒΑΤΤLE 8 στο TAE KWON DO του Παλαιού Φαλήρου έρχεται. Με αγώνες μαχητικών αθλημάτων, τον Mighty Mike Arnaouti για τον μοναδικό του αγώνα στην Ελλάδα και πολλούς ακόμη κορυφαίους αθλητές για τους άνδρες και με εορταστικό bazaar που θα περιλαμβάνει από χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκίσματα, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, αθλητικά είδη μέχρι και τατουάζ για τις γυναίκες.

Οι VIP ροτόντες δέκα ατόμων, για όποιους δεν αρκούνται σε μια θέση στο στάδιο, αλλά θέλουν ειδική περιποίηση υψηλής ποιότητας, στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρο TAE KWON DO, θα προσφέρουν service 5 αστέρων με επώνυμες γαστρονομικές επιλογές.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον σύντροφο σας συνοδεύστε τον και χαρείτε το μοναδικό πυγμαχικό αγώνα του Μιχάλη Αρναούτη αλλά και τους υπόλοιπους επίλεκτους μαχητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

To menu ανά ροτόντα είναι πλούσιο και ανάλογο των εορταστικών ημερών :

- Κρύο και ζεστό πιάτο από το διακεκριμένο catering ΝΗΣΙΣ. Οι βραβευμένοι σεφ του πρώτου κέτερινγκ στην Ελλάδα θα χαρίσουν στους θεατές του BATTLE τις πιο «μαχητικές» γεύσεις. 

- Μία φιάλη  premium vodka STOLI
- Ελεύθερη κατανάλωση από τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου ΤΖΟΥΝΑΡΑ
- Απεριόριστη κατανάλωση του νέου energy drink BLACK σε γεύση απλή αλλά και mojito που θα σας κρατήσει την αδρεναλίνη στα ύψη

- Άφθονο αρωματικό εσπρέσο  ΙLLΥ

- Σοκολατολιχουδιές Max Perry από τους μετρ της σοκολάτας

- Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟS ειδικό για αθλητές και όσους κάνουν διατροφή χαμηλή σε νάτριο.

Και όλα αυτά περπατώντας πάνω σε χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη.

Οι κυρίες βέβαια μπορούν πάντα να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους στο μεγάλο BAZZAR του THE BATTLE και να ψωνίσουν τα χριστουγεννιάτικά τους ψώνια.

Το δώρο του αγαπημένου σας δεν χρειάζεται φέτος να βρίσκεται κάτω από το δέντρο!!  Κάντε μια κράτηση τώρα για να ζήσετε στις 21 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή που θα την θυμάται πάντα η  αγαπημένη σας παρέα!  

 

THE BATTLE VIP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR