counter

Βάσω Λασκαράκη: Ο όρος για να πάρει τον ρόλο στην "Πολυκατοικία" και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

Βάσω Λασκαράκη: Ο όρος για να πάρει τον ρόλο στην "Πολυκατοικία" και η επιθυμία για δεύτερο παιδί
Βάσω Λασκαράκη: Ο όρος για να πάρει τον ρόλο στην "Πολυκατοικία" και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, την 8χρονη κόρη της, αλλά και την καριέρα της. Παράλληλα αποκάλυψε τον όρο που της έβαλαν για να πάρει τον ρόλο της Λουκίας στη σειρά Πολυκατοικία, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «Πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις. Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Κατόπιν η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη».

Τέλος, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε στο παρελθόν, τους γονείς της, αλλά και τη σειρά της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί: «Επέλεξα την σειρά “Σε ξένα χέρια” στην ΕΡΤ, γιατί μου άρεσε το σενάριο. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση. Δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR