counter

Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου
Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “The Break” βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια της και για τη σχέση με τα παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου.

Διαβάστε επίσης! Βάσω Λασκαράκη: Η on air συγκίνηση με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου - "Είναι ο κόσμος μου"

Η Βάσω Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου        

«Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, θα δούμε. Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια, γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι όλα μαζί.

Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου (Μετά το 11ο λεπτό):  

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR