counter

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - "Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα"

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - "Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα"
Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - "Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα"

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στη Δέσποινα Καμπούρη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της, τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

Ως μητέρα η ηθοποιός ανέφερε πως έχει πολλές ενοχές και προσπαθεί να κάνει τις δουλειές της όταν η κόρη της, Εύα είναι με τον μπαμπά της.

«Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί» δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη, που τόνισε πως τα παιδιά σε ένα διαζύγιο δεν είναι αντικείμενα διεκδίκησης ή εκδίκησης.

Η ίδια εξήγησε παράλληλα πως το μεγαλύτερο κέρδος σε ένα διαζύγιο είναι να καταφέρει το πρώην ζευγάρι να μεγαλώνει το παιδί σωστά και ωραία.

«Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Προφανώς υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις. Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να έχεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν κατάφερες να πορευτείς μαζί σε όλη σου τη ζωή. Και τι καλύτερο να πεις ότι θα κερδίσω αυτή τη μάχη. Αυτή τη μάχη δεν θα τη χάσω, γιατί είναι η πιο σημαντική το παιδί μου να μεγαλώσει ωραία και σωστά» είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, όχι μόνο για εκείνη, αλλά και την οικογένεια και το παιδί της.

Όπως είπε, ένας από τους φόβους της είναι «μην τα κάνει μαντάρα» ως μητέρα.

«Μια μέρα στο αμάξι η Εύα μου είπε ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός. Μέσα μου είπα “Γιατί Θεέ μου να με βρει και αυτό”» εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη τον χαρακτήρισε «οδοστρωτήρα». «Είναι πολύ δοτικός ως άνθρωπος, από τη στιγμή που γνώρισε την οικογένειά μου είναι “οδοστρωτήρας”. Δεν θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την αγκαλιά του» τόνισε.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR