counter

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους
Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Ο χωρισμός του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη έσκασε σίγουρα σαν «βόμβα», το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου. Όπως διαβάζουμε ωστόσο στο περιοδικό DownTown, το ζευγάρι ζει χωριστά τους τελευταίους επτά μήνες. Ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τον Μάρτιο και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη τους Εύα, έμειναν στο σπίτι στα Μελίσσια.

Διαβάστε επίσης: Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Το καλοκαίρι η ηθοποιός πέρασε κάποιες μέρες από τις διακοπές της με την Αθηνά Οικονομάκου στη Σέριφο, ενώ τον υπόλοιπο καιρό τον πέρασε μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους, στο πατρικό του ηθοποιού στο Μεσολόγγι. Όλα όσα κάνει δηλαδή ένα κανονικό ζευγάρι που τους ενώνει το παιδί. Το περίεργο ωστόσο και αυτό το οποίο πυροδότησε τις φήμες χωρισμού, είναι ότι οι δυο τους δεν ανέβασαν ούτε μια κοινή φωτογραφία στα social media όλο το καλοκαίρι.

Η απόφαση για το διαζύγιο ήταν αρκετά δύσκολη και όπως λέει κοινή τους φίλη: «Μίλησαν με ειδικούς, το μελέτησαν, δεν πήραν μια επιπόλαιη απόφαση. Όλοι τους έλεγαν ότι το παιδί θέλει δυο ευτυχισμένους γονείς, όχι δυο συμβιβασμένους γονείς». Έτσι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο το οποίο είναι φυσικά συναινετικό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR