counter

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την μητέρα της - Πόσο μοιάζουν;

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την μητέρα της - Πόσο μοιάζουν;
Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την μητέρα της - Πόσο μοιάζουν;

Μεγάλη αδυναμία στην μητέρα και τον πατέρα της έχει η Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι αν και έχουν μια πασίγνωστη κόρη, δεν αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, στην Θεσσαλονίκη από όπου είναι και η καταγωγή της. Μάλιστα οι γονείς της έχουν συνεργείο καθαρισμού και πριν γίνει γνωστή, η Βάσω Λασκαράκη τους βοηθούσε ουκ ολίγες φορές.

«Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες, σκάλες. Δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολη δουλειά, είναι αρκετά δύσκολη. Είχε τύχει να βοηθήσω παλιά σ΄αυτό, και καμιά φορά σκέφτομαι πώς αντέχουν. Ξυπνάνε χαράματα στις 05:00. Εχω βοηθήσει, πολύ σκάλα, σκούπα μάπα! Μια δουλειά είναι, αν πρέπει να ζήσεις, αν δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, θα την κάνεις. Υπάρχουν άπειρες και κάποιος πρέπει να τις κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Βάσω Λασκαράκη έχει πει για την μαμά και τον μπαμπά της:

«Δεν με τρομάζει η δουλειά κι έχω βοηθήσει και τους γονείς μου που καθαρίζουν πολυκατοικίες. Αν χρειαστεί θα τα κάνω όλα. Σήμερα έχω ένα παιδί κι αν αύριο δεν έχω λεφτά θα δουλέψω στο συνεργείο καθαρισμού των γονιών μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν είχε οικονομική άνεση και ήταν όλα μετρημένα με αποτέλεσμα σήμερα να εκτιμάω κάποια πράγματα. Για μένα έχει μεγάλη αξία μέσα από τη δουλειά σου να αποκτάς ικανοποίηση για πράγματα που έχεις καταφέρει μόνος σου. Άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί πολύ στη ζωή τους δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάποιες δουλειές».

Διαβάσετε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Οι γονείς της αγαπούν τον Λευτέρη Σουλτάτο και του το δείχνουν με αυτόν τον τρόπο…

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Βάσω Λασκαράκη μας έχει δείξει παλαιότερα την μαμά της, με την οποία μοιάζουν αρκετά! Η κυρία άλλωστε που την κρατάει... μωρό, έχει ίδια μάτια, χείλη και μύτη με την Βάσω!

Δείτε την Βάσω Λασκαράκη και την μητέρα της:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR