counter

Βάσω Λασκαράκη: "Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου"

Βάσω Λασκαράκη: "Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου"
Βάσω Λασκαράκη: "Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου"

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "The 2Night Show", βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ανάμεσα σε μια ποικιλία θεμάτων αναφέρθηκε και στη γνωριμία με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός".

Λίγο πριν το τέλος των δηλώσεων της μάλιστα και στην ερώτηση του Γρηγόρη για το αν σκέφτεσαι να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, δε δίστασε να παραδεχτεί: "Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Μακάρι, το θέλω πάρα πολύ"

Η Βάσω Λασκαράκη το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση και το θέατρο, προκειμένου να απολαύσει οικογενειακές στιγμές με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη που έχει από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Δείτε το απόσπασμα με όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR