counter

Βάσω Κολλιδά: Πότε παντρεύεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;

Βάσω Κολλιδά: Πότε παντρεύεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;
Βάσω Κολλιδά: Πότε παντρεύεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;

Βάσω Κολλιδά Γιάννης Εμμανουηλίδης

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Στις 27 Ιουλίου η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο ,ενώ ο θρησκευτικός γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά, μαζί με την βάπτιση του γιου τους, τον οποίο περιμένουν με ανυπομονησία και χαρά. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια Βάσω Κολλιδά, μιλά στο FTHIS.GR για όλες τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου.

-Πότε και πού θα γίνει ο πολιτικός γάμος σας; Θα παντρευτούμε στο Δημαρχείο της Νίκαιας, στις 27 Ιουλίου. Παρόντες θα είναι μόνο ο αδερφός του Γιάννη Εμμανουηλίδη, Βασίλης και μια φίλη μου, που θα είναι και οι μάρτυρες. Δεν θα βρίσκονται κοντά μας οι οικογένειές μας, ούτε καλεσμένοι καθώς ο πολιτικός μας γάμος γίνεται για την αναγνώριση του παιδιού.

-Θα φορέσεις νυφικό; Έχω επιλέξει ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, ενώ ο Γιάννης θα έρθει με μια βερμούδα!

-Έχετε σχεδιάσει να κάνετε οικογενειακό τραπέζι μετά τον πολιτικό γάμο; Όχι, μετά τον γάμο δεν θα κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουμε στο σπίτι.

-Πως νιώθεις αυτή την περίοδο, λόγω εγκυμοσύνης; Είμαι πολύ καλά. Έχω μια καλή εγκυμοσύνη που μου επιτρέπει να είμαι δραστήρια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό του γιου μας, τον οποίο έχουμε αποφασίσει να βαπτίσει ο αδερφός του Γιάννη, Βασίλης Εμμανουηλίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR