counter

Βάσω Κολλιδά: Ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία ρούχων και υπογράφει την δική της συλλογή

Βάσω Κολλιδά: Ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία ρούχων και υπογράφει την δική της συλλογή
Βάσω Κολλιδά: Ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία ρούχων και υπογράφει την δική της συλλογή

Βάσω Κολλιδά

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Βάσω Κολλιδά ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία ρούχων, υπογράφοντας την προσωπική της συλλογή και σύντομα θα δούμε την κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.

Η Βάσω Κολλιδά λατρεύει την μόδα και όλη της η ζωή έχει αυτήν ως σημείο αναφοράς. Από τον καιρό που ασχολούνταν αποκλειστικά με το modelling, η Βάσω συνδύαζε τα ρούχα μεταξύ τους και της άρεσε να δημιουργεί τα δικά της σχέδια. Πριν μερικά χρόνια τα σχέδια από το χαρτί πήραν την μορφή t - shirt και κοσμημάτων και τα είδαμε να πωλούνται τόσο σε επιλεγμένα καταστήματα, όσο και μέσω ίντερνετ. Τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνει συνεργασία με εταιρεία ρούχων Beinissimo, υπογράφοντας εκεί την προσωπική της συλλογή. Η πρόταση ήρθε από την γνωστή εταιρεία που διαθέτει δικά της καταστήματα στην Αθήνα, αλλά πουλάει σε όλη την Ελλάδα σε μορφή χονδρικής.

Η Βάσω Κολλιδά, δηλώνει ενθουσιασμένη με την νέα της επαγγελματική συνεργασία και η πρώτη της συλλογή από την Benissimo αναμένεται να βγει στα καταστήματα αλλά και το internet στις αρχές Φλεβάρη. Η συλλογή θα περιλαμβάνει φορέματα, παντελόνες, φούστες και μπουστάκια, ιδανικά για μια άψογη εμφάνιση είτε το πρωί είτε το βράδυ. Η Βάσω έχει επιλέξει έντονα χρώματα και prints για την συλλογή των ρούχων της, που είναι πολύ θηλυκά σε σέξι γραμμές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR