counter

Βάσω Κολλιδά: Ελάτε να φωτογραφίσουμε τα μωράκι μας

Βάσω Κολλιδά: Ελάτε να φωτογραφίσουμε τα μωράκι μας
Βάσω Κολλιδά: Ελάτε να φωτογραφίσουμε τα μωράκι μας

Καλή σας εβδομάδα Vashionistes μου!!!

Σήμερα θέλω να σας δείξω γλυκές φωτογραφίες βρεφών, για να ξεκινήσει χαρούμενα η εβδομάδα μας.

Πολύχρωμα, γεμάτα περιπέτειες και… ζαχαρωτά: έτσι μοιάζουν τα όνειρα των μωρών, που συχνά κάνουν την μαμά και τον μπαμπά να χαμογελούν. Αυτές τις πολύτιμες και ιδιαίτερες στιγμές των μωρών «εγκλωβίζει» με τον φακό της η αγγλίδα φωτογράφος  Sandi Ford.

Η εικόνα ενός μικρού μωρού μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε το άγχος μας, να κάνουμε ωραίες αισιόδοξες σκέψεις, να αφεθούμε και να χαλαρώσουμε δίπλα σε αυτά τα μικρά πλασματάκια που μόνο χαρά μπορούν να προσφέρουν. Η Sandi Ford θεωρείται από τους καλύτερους φωτογράφους για νεογέννητα του Ηνωμένου Βασιλείου.  Φωτογραφίζει με κλασικό και σύγχρονο τρόπο νεογέννητα, εστιάζοντας στις μικρές λεπτομέρειες και την τρυφερότητα που αποπνέουν. Το στυλ της είναι διαχρονικό, όμορφο, δημιουργικό και άκρως καλλιτεχνικό. Όντας μητέρα τριών παιδιών είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τα μικρά παιδιά και ξέρει πολύ καλά πώς να «κλέψει» ένα χαμόγελο από ένα παιδί αλλά και πώς να πιάνει και να χαλαρώνει ένα νεογέννητο ακόμα και λίγων ημερών για να το φωτογραφίσει.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αξίζει να δείτε μερικές από τις μοναδικές φωτογραφίες νεογέννητων την ώρα που βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα. Μωρά ονειροπαρμένα; Μωρά ευτυχισμένα!  Παρατηρήστε κάθε λεπτομέρεια για να καταλάβετε γιατί οι φωτογραφίες τις θεωρούνται απλά μοναδικές.

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και Προσπαθήστε κάθε πρωί που ξυπνάτε να κάνετε μια όμορφη σκέψη. Θα σας βοηθήσει να δείτε την καθημερινότητα με άλλο μάτι. Σας φιλώ...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR