counter

Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο και τη βάπτιση του γιου της

Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο και τη βάπτιση του γιου της
Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο και τη βάπτιση του γιου της

Βάσω Κολλιδά

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Το 2014 ήταν για τη Βάσω Κολλιδά μια χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές μιας και έγινε μαμά για πρώτη φορά το Νοέμβριο, φέρνοντας στο κόσμο τον γιο της ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νίκαιας τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Όμως οι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές για εκείνη θα συνεχιστούν και το 2015. Στις 11 Ιουλίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το σύζυγό της, βαπτίζοντας και το γιο τους, που θα πάρει το όνομα Γιώργος.  

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Βάσω Κολλιδά και εκείνη μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο και τη βάπτιση του γιου της. Η Βάσω Κολλιδά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος μας θα γίνει στις 11 Ιουλίου στην εκκλησία του Αγίου Φωκά στην Πάρο, παρουσία περίπου 200 καλεσμένων. Κουμπάροι μας θα είναι ο καλός φίλος και συμπαίκτης του συζύγου μου, Γιάννης Βλοντάκης και η στενή μου φίλη, Άντζελα Ευρυπίδη. Μετά το μυστήριο, θα ακολουθήσει η βάπτιση του γιου μου του οποίου νονός θα είναι ο αδελφός του συζύγου μου, Βασίλης. Ο γιος μου θα πάρει το όνομα Γιώργος, το όνομα του πατέρα του συζύγου μου».

Η ίδια μας αποκάλυψε ότι το νυφικό θα σχεδιαστεί από την φίλη της Κallia Kossieri και η γραμμή του θα είναι κλασική με την δαντέλα να είναι το στοιχείο θα κυριαρχεί. Το make up και το hair styling της νύφης θα έχει την υπογραφή του Δημήτρη Σταματίου. «Ακόμα δεν έχω καταλήξει για το πώς ακριβώς θα είναι οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Προς το παρόν, σχεδιάζουμε τη διακόσμηση του γάμου και της βάπτισης που θέλουμε να έχει «θέμα» το τσουβάλι και την δαντέλα, ενώ θα υπάρχουν παντού λευκά λουλούδια. Ο μήνας του μέλιτος θα συνδυαστεί με τις καλοκαιρινές μας διακοπές και μεγάλο μέρος τους θα γίνει στην Πάρο».

Ποια είναι τα συναισθήματά της γι' αυτό που πρόκειται να ζήσει; Η ίδια απαντά: «Αυτό που νιώθω ότι θα μου φέρει την μεγαλύτερη συγκίνηση είναι η βάπτιση του γιου μου. Νιώθω χαρά που θα έχω κοντά μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR