counter

Βασίλισσα Καμίλα: Πήγε στην Κένυα για αγορές αλλά... δεν είχε μετρητά πάνω της

Βασίλισσα Καμίλα: Πήγε στην Κένυα για αγορές αλλά... δεν είχε μετρητά πάνω της
Βασίλισσα Καμίλα: Πήγε στην Κένυα για αγορές αλλά... δεν είχε μετρητά πάνω της

Η Βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε επίσκεψη σε ένα καταφύγιο γαϊδουριών στο Ναϊρόμπι και αποφάσισε, να επιδοθεί σε κάποια ψώνια αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν είχε μετρητά πάνω της! Η ίδια επέλεξε να αγοράσει μερικά κοσμήματα σε ένα τοπικό μαγαζί αλλά την περίμενε μια έκπληξη... σε ό,τι αφορούσε το πορτοφίολι της.

Μάλιστα όταν αποδείχθηκε ότι δεν είχε μετρητά, ο βοηθός της ζήτησε από τους υπαλλήλους τα προσωπικά τους στοιχεία, ώστε η βασίλισσα να μπορέσει να τους πληρώσει αργότερα.

Τα αντικείμενα που πήρε η Καμίλα από την Κένυα, αλλά δεν είχε μετρητά να τα πλήρώσει

Τα αντικείμενα μάλιστα που παίρνει πίσω στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εν λόγω κατάστημα περιλαμβάνουν μια κουβέρτα, ένα καλάθι, κρέμες χεριών και βούτυρο κάσιους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το χειροποίητο καλάθι, που κόστιζε 4.000 σελίνια Κένυας, ενθούσιασε την Καμίλα που το βρήκε πολύ όμορφο αλλά εκεί έγινε ένα απρόοπτο: Όταν η βασίλισσα πήγε σε έναν άλλο πωλητή στην αγορά, η κουβέρτα που ήθελε κόστιζε τα διπλάσια μετρητά από όσα της είχαν απομείνει.

Για τα υπόλοιπα ψώνια της βασίλισσας, ο βοηθός της έπρεπε να γυρίσει σε όλους τους πάγκους, να πάρει τα στοιχεία τους και να τους πληρώσει αργότερα. Σε έναν άλλο πάγκο, η βασίλισσα θέλησε να αγοράσει βούτυρο κάσιους το οποίο και χαρακτήρισε «καλύτερο από το φυστικοβούτυρο!».

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Πώς το παλάτι "αγνόησε" τα γενέθλιά του; Η κίνηση που έγινε πρώτη φορά στα χρονικά
 
Σε ένα περίπτερο που διευθύνει η ιδιοκτήτρια Shininah Dajom, η Καμίλα είδε ένα βάζο με κάσιους να απλώνεται που έπρεπε να αποκτήσει με πάση θυσία. Η Dajom έπρεπε να πληρωθεί τα 3.000 σελίνια που της οφείλονταν αργότερα, αλλά δεν φάνηκε να την ενοχλεί καθόλου. 

«Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα είναι στην τράπεζα, όχι στο χέρι», αστειεύτηκε. «Η πίστωση της Μεγαλειότητάς της είναι πολύ καλή!» «Ίσως θα έπρεπε να μου πληρώσουν 3.000 λίρες στερλίνες», είπε ο Ντάτζομ.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το CBS, οι βρετανοί βασιλιάδες δεν κουβαλούν μετρητά εδώ και χρόνια, μια πρακτική που ξεκίνησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ Ι. Τα νομίσματα θεωρούνταν ότι φιλοξενούσαν πολλά μικρόβια, έτσι, αντ' αυτού, οι συνοδοί τους θα φρόντιζαν να έχουν στη διάθεσή τους μερικά για την οικογένεια .

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR