counter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συνελήφθη άνδρας που άγγιξε το φέρετρό της (Βίντεο)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συνελήφθη άνδρας που άγγιξε το φέρετρό της (Βίντεο)
Βασίλισσα Ελισάβετ: Συνελήφθη άνδρας που άγγιξε το φέρετρό της (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας άνδρας κινήθηκε προς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και το άγγιξε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια η αστυνομία να τον συλλάβει.

Τα επεισόδιο σημειώθηκε περί τις 22:00, ενώπιον δεκάδων που περίμεναν να αποτίσουν τα σέβη τους στην Ελισάβετ. Τότε, ξαφνικά, ο συλληφθείς βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε στα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό κράτηση από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

«Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», σχολίασε η Σκότλαντ Γιαρντ.

Στιγμιότυπα από τη μετάδοση της επίσημης τελετής δείχνουν αξιωματικούς της ασφαλείας να καθηλώνουν τον ύποπτο στο έδαφος.

Δείτε ΕΔΩ! Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην ουρά για 12 ώρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για το λαϊκό προσκύνημα

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό που χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας, τη δεύτερη ημέρα που η σορός της 96χρονης Βασίλισσας έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Νωρίτερα χθες, ένας άνδρας κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες που περίμεναν στη μεγάλη ουρά για να δουν το φέρετρο της βασίλισσας.

Η παρουσία της αστυνομίας είχε αυξηθεί σε όλο το Λονδίνο και θα κορυφωθεί τη Δευτέρα, όπου είναι η ημέρα της κηδείας. Δείτε επίσης ΕΔΩ! Βασίλισσα Ελισάβετ: Τη Δευτέρα η κηδεία της– Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 
 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR