counter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι αλλαγές που θα υποστούν τα παιδιά Χάρι - Μέγκαν, Λίλιμπετ και Άρτσι από το θάνατο της γιαγιάς τους

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι αλλαγές που θα υποστούν τα παιδιά Χάρι - Μέγκαν, Λίλιμπετ και Άρτσι από το θάνατο της γιαγιάς τους
Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι αλλαγές που θα υποστούν τα παιδιά Χάρι - Μέγκαν, Λίλιμπετ και Άρτσι από το θάνατο της γιαγιάς τους

Μεγάλες αλλαγές στο Παλάτι και όχι μόνο, έφερε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ίδια, πέθανε σε ηλικία 96 ετών και μαζί της «έσβησε» και ένα κομμάτι της παγκόσμιας ιστορίας. Τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, βιώνουν και αυτά μια μεγάλη αλλαγή αφού οι τίτλοι τους, αλλάζουν.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι αλλαγές που θα δουν η Λίλιμπετ και ο Άρτσι

Πιο συγεκριμένοι, επιβεβαιώθηκε το γεονός ότι θα μπούν νέοι τίτλοι στα ονόματα δίπλα από παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον θάνατο της Βασίλισσας. Ο Άρτσι, τριών, και η Λίλιμπετ ενός, θα είναι πλέον επίσημα Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα, αλλά και Αυτού Μεγαλειώτητες σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίστηκαν το 1917.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι είπε ο Χάρι στη Μέγκαν να κάνει πριν την γνωρίσει - Η ατάκα που δεν της άρεσε καθόλου

Η Μέγκαν είχε πει στο παρελθόν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι περίμενε ότι ο Άρτσι θα ήταν πρίγκιπας και θα είχε το ίδιο επίπεδο προστασίας με τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ερωτηθείσα στη συνέντευξη εάν ​​το να είναι ο Άρτσι πρίγκιπας ήταν σημαντικό για εκείνη, η Μέγκαν είχε απαντήσει: «Αν σήμαινε ότι θα ήταν πιο ασφαλής, τότε φυσικά».

«Δεν είναι δικαίωμά τους να το αφαιρούν (τον τίτλο)», είπε τότε. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Γουίνφρεϊ: «Πιστεύετε ότι οφείλεται στη φυλή του;»

Απόσπασμα στο οποίο αναφέρονται στα ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι

«Σε εκείνους τους μήνες που ήμουν έγκυος, σχεδόν την ίδια περίοδο, κάναμε τη συζήτηση ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος.

«Και, επίσης, έγιναν συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί». Η γραμμή της διαδοχής όμως έχει αλλάξει δραματικά από το θάνατο της Βασίλισσας.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έχει πλέον ανέβει στο θρόνο, με προφανή διάδοχο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον δεύτερος στη σειρά, πριν από τα αδέρφια του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR