counter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν επισκέφτηκε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο και υπάρχει λόγος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν επισκέφτηκε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο και υπάρχει λόγος
Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν επισκέφτηκε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο και υπάρχει λόγος

Στο νοσοκομείο βρέθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος πήρε πλέον εξιτήριο προκειμένου να περάσει τις γιορτινές ημέρες δίπλα στην οικογένειά του.

Όσο καιρό όμως παρέμεινε στο νοσοκομείο κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ούτε καν η σύζυγός του, τον επισκέφτηκαν.

Και μπορεί κάποιοι να το εκλάβουν αυτό όμως μια κίνηση αδιαφορίας ως προς τον 98χρονο, ωστόσο η αλήθεια απέχει από αυτό. Η κίνηση αυτή της βασιλικής οικογένειας, έχει να κάνει με το πρωτόκολλο.

Όπως εξηγεί η ειδικός σε βασιλικά θέματα, Βικτόρια Άρμπιτερ, τέτοιου είδους επισκέψεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας θα «προκαλούσαν αναστάτωση» και «άσκοπο στρες» στους υπόλοιπους ασθενείς.

Συγκεκριμένα, η Άρμπιτερ ανέφερε στη Mirror: «Είδα μερικά πολύ απαίσια σχόλια για τη Βασίλισσα σε σχέση με το γεγονός ότι παρέμεινε στην κατοικία της στο Sandringham, ενώ ο Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο, οπότε θα ήθελα να εξηγήσω το εξής. Γενικά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επισκέπτονται ο ένας τον άλλο στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, αλλά αν το δούμε λογικά αυτό δεν συμβαίνει εξαιτίας έλλειψης ευαισθησίας. Αν η Βασίλισσα αποφάσιζε να επισκεφτεί τον σύζυγό της, θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα ασφαλείας που θα προκαλούσαν απίστευτη αναστάτωση. Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι και άλλοι ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπείες δεν θα ήθελαν να προκαλέσουν άσκοπο στρες σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους. Όχι μόνο είναι πολύ διακριτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία τους, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις φήμες. Ο Φίλιππος περισσότερο απ’ όλους του royals απεχθάνεται τη φασαρία και το σούσουρο και θα ήθελε η Βασίλισσα να συνεχίσει την καθημερινότητά της για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR