counter

Βασιλική Παναγιωτοπούλου: Τι δήλωνε για τον Θέμο Αναστασιάδη η σύζυγός του όταν αποχώρησε από τον Alpha;

Βασιλική Παναγιωτοπούλου: Τι δήλωνε για τον Θέμο Αναστασιάδη η σύζυγός του όταν αποχώρησε από τον Alpha;
Βασιλική Παναγιωτοπούλου: Τι δήλωνε για τον Θέμο Αναστασιάδη η σύζυγός του όταν αποχώρησε από τον Alpha;

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Ελβετίας όπου νοσηλευόταν, ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης.

Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Το ζευγάρι σπάνια έκανε δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η Βασιλική Παναγιωτοπούλου σε παλιότερη συνέντευξη της στο DownTown το 2009, είχε μιλήσει για τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά και την τότε αποχώρησή της από τον Alpha.

Σε φοβίζει πλέον το μέλλον του Alpha;

Ο σταθμός που ξέραμε τελείωσε. Θα γίνει ένα άλλο κανάλι και δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό. Λυπάμαι πολύ. Αυτός ο σταθμός έχει αναδείξει κορυφαίους δημοσιογράφους και έχει αποκαλύψει μεγάλα σκάνδαλα. Θυμίζω την υπόθεση του Βατοπεδίου, που συγκλόνισε τη χώρα και παραλίγο να ρίξει την κυβέρνηση, ενώ και δύο κορυφαίοι υπουργοί παραιτήθηκαν. Ποιος μπορεί να τα ξέχασε όλα αυτά;

Πότε πήρες εσύ την απόφαση της παραίτησης;

Την προηγούμενη Τετάρτη. Κοίταξε, επειδή η οικογένειά μου πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, που πήγε να τη διαλύσει, από συγκεκριμένα συμφέροντα, έμαθα να επιβιώνω και να βλέπω καθαρά μπροστά. Όταν λοιπόν έχουμε περάσει με τον Θέμο μια απίστευτα δύσκολη χρονιά, με δικαστήρια, με απειλές για φυλακίσεις, μόνο και μόνο επειδή έβγαλε την πρώτη εφημερίδα της χώρας και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους, πώς μπορώ τώρα να σκύψω το κεφάλι σε αυτά που θα θελήσει ο κάθε Γερμανός;

Ένιωσες να σε απειλούν;

Απειλές δεχόμασταν κι ακόμη δεχόμαστε.

Τηλεφωνικές;

Διαφόρων επιπέδων. Σου θυμίζω μόνο την κατάπτυστη επίθεση που δέχτηκα εγώ και η οικογένειά μου από ραδιοφώνου από τη σύζυγο του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ρουσόπουλου. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και όλα ξεκαθάρισαν. Ο κόσμος δεν έπαψε ποτέ να μας στηρίζει και να μας αγαπάει. Πάντα ήμασταν κοντά με τον Θέμο, αλλά όλη αυτή η περιπέτεια μας έφερε ακόμη πιο κοντά, μας έδεσε ακόμη πιο πολύ, και εμάς και τα παιδιά μας. Τα δίδυμα είναι μικρά, μίλησα όμως στη μεγάλη μας κόρη, την Αλίκη μας. Της εξήγησα, της είπα όλη την αλήθεια. Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς σε ένα παιδί, αλλά προτίμησα να της μιλήσω –και εγώ και ο πατέρας της– ώστε να της πούμε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα, για να μην μπορεί κανείς να την πληγώσει. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα.

Ο Θέμος δουλεύει είκοσι ώρες την ημέρα. Πότε συναντιέστε;

Ευτυχώς υπάρχουν και τα σαββατοκύριακα, αλλά πολλές φορές παίρνω τα παιδιά, πηγαίνουμε στην εφημερίδα και βλέπουν εκεί τον μπαμπά τους. Αυτό είναι το καλύτερό τους. Όλοι παίζουν μαζί τους, τους παραγγέλνουν πίτσες, νιώθουν σαν να πηγαίνουν σε παιδικό πάρτι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR