counter

Βασιλική Οικογένεια: Η ανακοίνωση του παλατιού στην παραίτηση Χάρι-Μέγκαν

Βασιλική Οικογένεια: Η ανακοίνωση του παλατιού στην παραίτηση Χάρι-Μέγκαν
Βασιλική Οικογένεια: Η ανακοίνωση του παλατιού στην παραίτηση Χάρι-Μέγκαν

Την αντίδραση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έφερε η ανακοίνωση-βόμβα του Χάρι και της Μέγκαν, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως αποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι "κατανοεί" τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, προειδοποιεί όμως ότι αυτή η αποχώρηση είναι "περίπλοκη" και θα πάρει "χρόνο".

«Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η ανάρτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικές συζητήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος και να ξεκινήσουμε να επιτυγχάνουμε έναν νέο, προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σήμερα σχεδιάζουμε να εξισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τηρούμε το καθήκον μας για την Βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία. Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού επόμενου βήματος σε εύθετο χρόνο, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέχρι τότε, παρακαλούμε να αποδεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή υποστήριξή σας." - Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» ήταν η ανάρτηση μέσω της οποίας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR