counter

Βασιλική Μιλλούση: Με αυτόν τον τρόπο έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης

Βασιλική Μιλλούση: Με αυτόν τον τρόπο έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης
Βασιλική Μιλλούση: Με αυτόν τον τρόπο έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μία υπέροχη οικογένεια.

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες η όμορφη αθλήτρια έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα κοριτσάκι, την ενάμιση έτους Σοφία.

Η Βασιλική Μιλλούση συχνά μέσα από τα social media δείχνει στους ακολούθους της στιγμές με τα παιδάκια της και αυτό έκανε και πρόσφατα.

Η γλυκιά μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram τον τρόπο με τον οποίο έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης. Η Βασιλική Μιλλούση κοινοποίησε κάποια βίντεο και εκεί την βλέπουμε να γυμνάζεται έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της.  

«Καλό μήνα λοιπόν, με την γυμναστικούλα που έκανα από το πρώτο διάστημα με την μικρή μου ζουζούνα, επειδή πολλές με ρωτάτε τι έκανα, πως έχασα τα κιλά και όλες τις γνωστές ανησυχίες μετά την εγκυμοσύνη

 Εδώ είμαστε δύο μηνών, ειδικά εκείνο το διάστημα δεν προλάβαινα να κάτσω να κάνω μόνη μου λίγο προπόνηση συνεργαζόμουν όμως πολύ καλά με την μπέμπα μου και κάτι έκανα.», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της Βασιλικής Μιλλούση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR