counter

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που ζήτησε ελληνική ορθόδοξη μουσική στην στέψη του

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που ζήτησε ελληνική ορθόδοξη μουσική στην στέψη του
Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που ζήτησε ελληνική ορθόδοξη μουσική στην στέψη του

Η 6η Μαΐου είναι η μεγάλη ημέρα για τον Βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο, αφού τότε θα πραγματοποιηθεί η στέψη του.

Η Daily Mail δημοσιοποίησε διάφορες λεπτομέρειες για τη σημαντική εκείνη ημέρα για τη Μεγάλη Βρετανία, όπως και το γεγονός ότι δυο πασίγνωστοι παγκοσμίως σταρς αρνήθηκαν να εμφανιστούν και να τραγουδήσουν.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από την Αντέλ και τον Σίραν. Η Αντέλ απάντησε ότι έχει υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να βρεθεί εκεί, ενώ ο Σίραν μία ημέρα πριν έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και δεν είναι εφικτό να συμμετέχει στους εορτασμούς για τον νέο Βασιλιά.

«Ο Βασιλιάς έχει προτείνει αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να δει να ερμηνεύουν, η Αντέλ και ο Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που ήταν μέρος της συναυλίας, ωστόσο αρνήθηκαν ευγενικά. Είναι τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της show biz και είναι Βρετανοί, καθώς και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κρίμα» ανέφερε άνθρωπος από την ομάδα του προγραμματισμού των βασιλικών εορτασμών.

Σύμφωνα με την ίδια διάσημη ιστοσελίδα, πολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε να τραγουδούν μετά τη στέψη του Καρόλου, ο Λάιονελ Ρίτσι, ίσως και οι Spice Girls που επίσης έχουν δεχτεί πρόταση.

Να σημειώσουμε ότι ο Βασιλιάς Κάρολος συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του προγράμματος για τους εορτασμούς της ενθρόνισής του και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ζητήσει, μεταξύ άλλων, να ακουστεί και ελληνική ορθόδοξη μουσική, στη μνήμη του πατέρα του, Φίλιππου, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παλάτι Μον Ρεπό στην Κέρκυρα στις 10 Ιουνίου το 1921 και έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν.

Τέλος τον καινούριο ύμνο για τον νέο Βασιλιά θα παίξει ο Λόιντ-Γουέμπερ, που τον γνωρίσαμε κυρίως από το «Φάντασμα της Οπερας», την «Εβίτα», αλλά και το «Jesus Christ Superstar».

Photo: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR