counter

Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει
Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 8/09 η βασίλισσα Ελισάβετ και βύθισε στο πένθος τον λαό του Ηνωμένου Βασίλειου, που υπηρετούσε πιστά τα τελευταία 70 χρόνια.

Ο δημοσιογράφος Τζακ Ρόιστον λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας περιέγραψε τον τρόπο που ο Κάρολος έμαθε πως η μητέρα του πεθαίνει.

Δείτε επίσης - Άννα Βίσση: Η άγνωστη γνωριμία της με τον Βασιλιά Κάρολο – “Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου”

Κάρολος - Ο τρόπος που έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

Ο Βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα στις 12.30 το μεσημέρι και έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει. Την ίδια ώρα η Καμίλα ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στην κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Τζένα. Ζητήθηκε από όλους να πάψουν να μιλούν και να ετοιμαστούν άμεσα για αναχώρηση. Μετά από λίγο ο Κάρολος και η Καμίλα επιβιβάστηκαν σε ένα ελικόπτερο και έφυγαν για το Μπαλμόραλ, όπου βρισκόταν η Βασίλισσα.

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο», ανέφερε ο δημοσιογρ'αφος χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR