counter

Βασιλιάς Κάρολος: Έκλεισε τα 75 & οι ευχές του Ουίλιαμ και της Κέιτ έγιναν viral... για όχι πολύ καλό λόγο

Βασιλιάς Κάρολος: Έκλεισε τα 75 & οι ευχές του Ουίλιαμ και της Κέιτ έγιναν viral... για όχι πολύ καλό λόγο
Βασιλιάς Κάρολος: Έκλεισε τα 75 & οι ευχές του Ουίλιαμ και της Κέιτ έγιναν viral... για όχι πολύ καλό λόγο

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, ευχήθηκαν δημόσια στον βασιλιά Κάρολο για τα γενέθλιά του με τρεις φωτογραφίες που ανέβηκαν στον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram και το εν λόγω post έγινε μεν viral, αλλά όχι για πολύ καλό λόγο.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες συνοδεύτηκαν από την παρακάτω φράση: «Ευχόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά πολύ ευτυχισμένα 75α γενέθλια!», χωρίς να παραλείψουν να προσθέσουν και ένα emoji τούρτας, ωστόσο από το post λείπει τελείως έστω και μια φωτογραφία με τον Χάρι.

Μια από τις εικόνες δείχνει τον Ουίλιαμ και τον πατέρα του σε διακοπές για σκι, ενώ μια άλλη είναι ένα πρόσφατο πορτρέτο του βασιλιά. Η τρίτη φωτογραφία δείχνει την οικογένεια της Ουαλίας με τον βασιλιά και τη βασίλισσα, να ποζάρουν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο φετινό Trooping the Colour. Ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ αναμένεται να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παραστούν στο ιδιωτικό οικογενειακό πάρτι του Καρόλου, στο Clarence House, όπου στενοί συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για τα γενέθλια του βασιλιά, ωστόσο ο Χάρι δεν είναι καλεσμένος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος

Πληροφορίες του Hello αναφέρουν ότι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν δήλωσε: «Ο πρίγκιπας και η Μέγκαν δεν θα έρθουν για το δείπνο. Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας».

"Είναι λυπηρό να αφήνετε έξω τον Χάρι", σχολιάζει μια χρήστης του Instagram. "Αγνόησες τον μικρό σου αδερφό", γράφει άλλη. Ε, δεν έχουν και πολύ άδικο...

Δείτε το σχετικό post και τα σχόλια:


Photo Credits: ZUMA PRESS

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR