counter

Βασιλιάς Κάρολος: "Δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο και προετοιμάζει τη διαδοχή του"

Βασιλιάς Κάρολος: "Δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο και προετοιμάζει τη διαδοχή του"
Βασιλιάς Κάρολος: "Δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο και προετοιμάζει τη διαδοχή του"

Σε κρίσιμη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η υγεία του Βασιλιά Καρόλου ο οποίος πριν τρεις εβδομάδες διαγνώστηκε με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Τομ Κουιν ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ήδη τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ για διάδοχό του κάτω υπό άκρα μυστικότητα από τον δεύτερο γιο του, Χάρι.

Δείτε επίσης - Βασιλιάς Κάρολος: Η επικοινωνία με τον γέροντα Εφραίμ μετά τη διάγνωση με καρκίνο - "Ήρθε 8 φορές στο Βατοπέδι"

Ο ίδιος μιλώντας στην Mirror είπε πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται «στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής», αλλά «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι».

 «Ο Χάρι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή – οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των ογδόντα πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει τώρα και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε. Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουίν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR