counter

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η έκπληξη της συζύγου του που τον έκανε να δακρύσει

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο «Πρωινό» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά του είχαν ετοιμάσει όμως μία απρόσμενη έκπληξη.

Η σύζυγός του, Δέσποινα, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση και ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Με συγκίνησε πολύ! Χαλακατεβάκη, μου ζήτησαν να σου κάνω μία έκπληξη αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος. Εγώ οφείλω να πω τρία πράγματα, κατ’ αρχήν να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα έξι χρόνια που περάσαμε αυτή την Οδύσσεια, τη στήριξη και την ενσυναίσθηση. Να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που όταν σκοντάφτεις, σηκώνεσαι ξανά και φυσικά ένα συγγνώμη για όλες τις θλιμμένες ημέρες. Και τώρα που έχουμε φτάσει στην Ιθάκη μας και την απολαμβάνουμε, εγώ και το μικρό μας ανθρωπάκι, σ’ αγαπάμε πολύ» είπε η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη και ο ηθοποιός βούρκωσε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Δέσποινα από ότι φαίνεται αγαπούν τις εκπλήξεις καθώς ο ηθοποιός έχει αναφέρει παλαιότερα ότι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που του έχει κάνει η γυναίκα του ήταν σε γενέθλια του στο παρελθόν, που ακόμη και ο ίδιος είχε ξεχάσει, εκείνη είχε καλέσει 200 άτομα.

Δείτε παραπάνω το στιγμιότυπο με τον Βασίλη Χαλακατεβάκης και τη σύζυγό του Δέσποινα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR