counter

Βασίλης Σπανούλης: Η καριέρα, ο γάμος με την Ολυμπία και τα τρία παιδιά

Βασίλης Σπανούλης: Η καριέρα, ο γάμος με την Ολυμπία και τα τρία παιδιά
Βασίλης Σπανούλης: Η καριέρα, ο γάμος με την Ολυμπία και τα τρία παιδιά

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής και γεννήθηκε στη Λάρισα στις 7 Αυγούστου του 1982. Επαγγελματικά ξεκίνησε με τη μεταγραφή του στον Κεραυνό Λάρισας όταν ήταν 16 ετών και ακολούθησαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στην Α2 και στη συνέχεια στο Μαρούσι, στην Α1. Από πολύ νωρίς, ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε τις δυνατότητες του και η καταξίωση δεν άργησε να έρθει. Λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2005, αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα, όπου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Την επόμενη χρονιά, έγινε ο τέταρτος Έλληνας στο NBA, υπογράφοντας προσύμφωνο με τους Houston Rockets.Τον Ιούλιο του 2007, όμως, οι Houston Rockets αντάλλαξαν τα δικαιώματα του καλαθοσφαιριστή με τους πρωταθλητές San Antonio Spurs. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θέλησε να τον αποκτήσει και πάλι, οπότε εξαγόρασε το συμβόλαιο του, το οποίο κόστισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2010, όμως, ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε με την ομάδα του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών χρόνων, με συνολικές αποδοχές 7,2 εκατομμυρίων ευρώ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 15ετους καριέρας του μεσολάβησαν πολλές βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του καλαθοσφαιριστή, το καλοκαίρι του 2011 παντρεύτηκε με το μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου, με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους, ενώ σε λίγο καιρό περιμένουν την κόρη τους. Ο ίδιος προσπαθεί να περνάει πολλές ώρες της ημέρας του με την οικογένεια του, ενώ αγαπημένη τους συνήθεια είναι να παίζουν στο playroom, αλλά και να πηγαίνουν βόλτες στην παιδική χαρά. Όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του, έχει αδυναμία στους τρεις γιους του και όταν χρειαστεί γίνεται αυστηρός.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR