counter

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια της υγείας του

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια της υγείας του
Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια της υγείας του

Δύσκολες στιγμές πέρασε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το βράδυ του Σαββάτου (16/03) το έριξε έξω. Αρχικά επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός, ενώ στη συνέχεια πήγε να απολαύσει από κοντά τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και σχετικές αναρτήσεις στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Mπισμπίκης σε Bανδή: "Σ’ αγαπάω"! Το τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού που έγινε viral στο διαδίκτυο

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία έπειτα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο τη Δευτέρα (04/03), όπου μπήκε αμέσως στο χειρουργείο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, αφού παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR