counter

Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του - "Σπλάχνο μου"

Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του - "Σπλάχνο μου"
Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του - "Σπλάχνο μου"

Τον τελευταίο χρόνο, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, κάτι που ό ίδιος δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Ο ίδιος κρατάει βέβαια χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ενώ όπως είναι γνωστό έχει έναν γιο από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο ηθοποιός αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με την πολυαναμενόμενη παράσταση «Αντιγόνη», ενώ τη Δευτέρα βρέθηκε στην Κρήτη.

Μαζί του είχε και τον γιο του, Μιχάλη, στον οποίο έχει φυσικά τεράστια αδυναμία. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μάλιστα στα instastories δυο φωτογραφίες του μοναχογιού του και έγραψε με νόημα: «Σπλάχνο μου».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει αναφερόμενος στον γιο του: «Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR