counter

Βασίλης Μπισμπίκης: Είπε "αντίο" στην Ντίνα Κώνστα με μία διάσημη ατάκα της

Βασίλης Μπισμπίκης: Είπε "αντίο" στην Ντίνα Κώνστα με μία διάσημη ατάκα της
Βασίλης Μπισμπίκης: Είπε "αντίο" στην Ντίνα Κώνστα με μία διάσημη ατάκα της

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε την Κυριακή (03/07) η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προφίλ του στο Facebook. με τον ίδιο να γράφει: «Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», έγραψε.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Λίγη ώρα μετά τα social media «πήραν» φωτιά, καθώς πολλοί ήθελαν να αποχαιρετήσουν τη Ντίνα Κώνστα, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης που είπε το δικό του «αντίο» στην ηθοποιό με μία ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνοντας μία αναδρομή παρελθόν και στην αγαπημένη σειρά «Δύο ξένοι», αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα με μία ατάκα της προς την Νινέτα. «Όπως τα ακούς Νινέτα, όπως τα ακούς … Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και αναρχία» ήταν η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τηλεοπτικός ρόλος της Ντίνας Κώνστα, στους «Δύο Ξένους» άλλωστε έγραψε ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, καθώς μέχρι και σήμερα οι ατάκες της Ντένης Μαρκορά γίνονται viral.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR