counter

Βασίλης Μίχας: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε και ο ρόλος στη Γη της ελιάς

Βασίλης Μίχας: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε και ο ρόλος στη Γη της ελιάς
Βασίλης Μίχας: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε και ο ρόλος στη Γη της ελιάς

Στη «Γη της Ελιάς», μπαίνει ο Βασίλης Μίχας και μάλιστα σε έναν ρόλο κλειδί. Ο ηθοποιός, αν και αρκετά νεαρός σε ηλικία έχει κάνει ήδη αρκετές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη και όχι μόνο, και εμείς έχουμε σήμερα όλο το βιογραφικό του.

Βασίλης Μίχας: Η ηλικία, η καταγωγή και οι σειρές που τον είδαμε

  • Ο Βασίλης Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη και η ηλικία το είναι 29 ετών.
  • Η καταγωγή που έχει ο ηθοποιός, είναι μεικτή μιας και είναι Έλληνας από την πλευρά του πατέρα του και Αλβανός από την πλευρά της μητέρας του.
  • Ο πατέρας του είναι υδραυλικός, ενώ η μητέρα του είναι φαρμακοποιός.

  • Αγαπάει πολύ την άσκηση και την σωσή διατροφή, οι σπουδές του είχαν ως αντικείμενο την διαιτολογία αλλά και την προπονητική με ειδικότητα το personal training. Μάλιστα, ο ίδιος ασχολούνταν και με το ποδόσφαιρο.
  • Ο Βασίλης Μίχας έχει περάσει επίσης από το χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία, μιας και έχει ένα αρκετά όμορφο πρόσωπο αλλά και ένα αρκετά γυμνασμένο κορμί, ενώ το ύψος του είναι 1,88 εκ.

  • Το Instagram του είναι @vasilismihas και έχει πάνω από 45.000 ακόλουθους.
  • Η πρώτη τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά “Επιστροφή” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ πρωταγωνίστησε και στη σειρά του Star Έρωτας με διαφορά”.
  • Υπάρχουν φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Φαίη Ξυλά, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vasilis Mihas (@vasilismihas)

Βασίλης Μίχας: Η συνέντευξη για την καταγωγή της μητέρας του 

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές "Έρωτας με διαφορά" και "Επιστροφή", αποκάλυψε στην εκπομπή "Night Out" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως η μητέρα του έχει καταγωγή από την Αλβανία και ο πατέρας του από την Ελλάδα. Μιλάει αλβανικά ενώ όπως τόνισε έχει κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών.

"Η μαμά μου είναι από την Αλβανία κι ο μπαμπάς μου Έλληνας. Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα κι είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα" ανέφερε και συνέχισε:

Η Ελλάδα είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR