counter

Βασίλης- MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του- "Δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τον Μπόμπαινα"

Βασίλης- MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του- "Δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τον Μπόμπαινα"
Βασίλης- MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του- "Δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τον Μπόμπαινα"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Breakfast@Star" βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Βασίλης Μπόλλος μετά την αποχώρησή του από του MasterChef.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ταϊρίδη -"Μπόμπαινα" - και τον λόγο που δε του ζητάει συγγνώμη.

Όσα είπε ο Βασίλης Μπόλλος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

«Κλασικός Δημήτρης. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να του ζητήσω συγγνώμη, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Στο bootcamp, εφόσον πήρα την ποδιά, δεν είχα λόγο να πω κάτι για αυτόν. Όταν ήμασταν μαζεμένοι όλοι παίκτες, άρχισε να κράζει τη μαγειρική μας. Ο Δημήτρης έχει έναν περίεργο τρόπο, που τότε δεν τον ξέραμε. Μας έκραζε και εκνευριζόμασταν. Μου είχε πει ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη. Στο σπίτι ήμασταν πάρα πολύ καλά με τον Δημήτρη. Μιλούσαμε, παίζαμε χαρτιά, μας τάιζε. Στις ομαδικές τα έλεγε λίγο περίεργα. Εγώ, να πω την αλήθεια, τον συμπαθώ, γιατί έχει την τρέλα του. Δεν είναι κακός άνθρωπος, έχει καρδιά μικρού παιδιού. Στο σπίτι μέσα δεν βγάζει κακία. Η ζωή του νομίζω είναι να σχολιάζει με τα πάντα», είπε ο Βασίλης Μπόλλος.

Δείτε επίσης! Βασίλης Μπόλλoς MaσterChef: Όσα θέλεις να ξέρεις για τον "οξύθυμο" παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Η απάντηση του Βασίλη για τη "συνωμοσία" με τη Φανή

Επίσης, ο Βασίλης απάντησε στο εάν είχε "συνωμοτήσει" με την Φανή για να διώξουν τον "Μπόμπαινα" από το παιχνίδι.

«Στο τετράδιο του ο Δημήτρης με είχε πάνω, πάνω. Στο μυαλό του δεν μπορεί να μπει κανείς. Δεν είχαμε κανονίσει να διώξουμε τον Ταϊρίδη, αλλά είχαμε κανονίσει να επιβιώσουμε, γιατί είχαμε γίνει στόχος από την αρχή. Δεν ήταν να διώξουμε κάποιον. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό, μόνος του να φύγει. Το να "φύγουν κάποιοι άνθρωποι" που είπαμε με την Φανή, είναι άλλο. Όντως δεν τον θέλαμε στην ομάδα. αλλά όλο αυτό οφείλεται στον Δημήτρη, για την τρέλα που κουβαλάει. Αν την περνάμε στην πλάκα, θα περνάγαμε όλοι όμορφα», είπε ο Βασίλης Μπόλλος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR