counter

Βασίλης Λυριτζής: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγο και τα παιδιά του

Βασίλης Λυριτζής: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγο και τα παιδιά του
Βασίλης Λυριτζής: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγο και τα παιδιά του

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 62 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Βασίλης Λυριτζής τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο τελικά νικήθηκε από τον καρκίνο. Ο δημοσιογράφος κρατούσε τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δεν ήξερε για τα προσωπικά του.

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Ο Βασίλης Λυριτζής το καλοκαίρι του 2017σε μια σπάνια εξομολόγηση του στην εφημερίδα Real News, είχε αναφερθεί στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης: Ραγίζει καρδιές το on air αντίο του Δημήτρη Οικονόμου στον Βασίλη Λυριτζή

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Είστε παντρεμένος με δύο παιδιά. Πώς άκουσαν αυτή την αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή;

Η κόρη μου η Μαριλένα είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο, ο γιος μου ο Δημήτρης μαθητής στην Α' Λυκείου και η γυναίκα μου εκπαιδευτικός. Με τη γυναίκα μου είμαστε 24 χρόνια μαζί. Το συζητήσαμε κι εκεί που καταλήξαμε είναι στο «εσύ ξέρεις καλύτερα τον χώρο, τι είναι για σένα καλό, πώς αισθάνεσαι εσύ καλά». Γιατί αν δεν Περνάω καλά, δεν αποδίδω και στη δουλειά μου»

Είστε πρωινός τύπος τελικά;

Κοίτα ένα περίεργο πράγμα, είμαι νυχτερινός κατά βάση... Ξενύχτης! Δεν μπορώ να κοιμηθώ εννιά και δέκα το βράδυ. Και ως μαθητής διάβαζα βράδυ και μετά ξενυχτούσα. Δημοσιογράφος γίνεσαι για να ξενυχτάς και για να μην ξυπνάς πρωί, αλλά εμένα μου έλαχε να ξυπνάω πρωί. Το μεσημέρι πάντα έχει λίγη ξεκούραση, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά αν θες να είσαι ενεργός και την υπόλοιπη ημέρα, γιατί με το πρωινό ξύπνημα. Το απόγευμα κουτουλάς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR