counter

Βασίλης Λεβέντης: Παντρεύτηκε ο γιος του Μάριος πριν γίνει πατέρας για τρίτη φορά (Φωτογραφίες)

Βασίλης Λεβέντης: Παντρεύτηκε ο γιος του Μάριος πριν γίνει πατέρας για τρίτη φορά (Φωτογραφίες)
Βασίλης Λεβέντης: Παντρεύτηκε ο γιος του Μάριος πριν γίνει πατέρας για τρίτη φορά (Φωτογραφίες)

Την αγάπη τους επισφράγισαν με έναν πολιτικό γάμο ο Μάριος Γεωργάδης με την αγαπημένη του Ρία Τσούμα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του τις οικογένειες του αλλά και φιλικά του πρόσωπα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Δημαρχεία Βούλας.

Ο Μάριος Γεωργιάδης και η Ρία Τσούμα θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος του Βασίλη Λεβέντη και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Τώρα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρία της συντρόφου του, η οποία δραστηριοποιείται σε ανθοπωλείο στη Γλυφάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Όπως γνωρίζεις, έχω ήδη δύο παιδιά, την Αναστασία- Μαρίνα, που είναι 13 ετών, και τον Στέλιο-Βασίλη, που είναι 10 ετών, και περιμένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους. Το όνομα του παιδιού με το καλό όταν γεννηθεί έχουμε αποφασίσει να είναι Βασίλειος και μάλιστα θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αφού έτσι λένε και τον πατέρα μου και τον πεθερό μου. Το παιδί, πρώτα ο Θεός, θα το βαπτίσουμε το επόμενο καλοκαίρι στην Παναγιά της Τήνου», δήλωσε πρόσφατα στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη ο Μάριος Γεωργιάδης.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στον γάμο του Μάριου Γεωργιάδη και της Ρίας Τσούμα και τους απαθανάτισε ερωτευμένους και ευτυχισμένους σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR